Tisztelt Látogató!


Szeretettel köszöntjük a Magyarország santiagói nagykövetségének honlapján. Egyben örömmel tájékoztatjuk, hogy nagykövetségünk – több mint négy éves szünet után - 2014. január 6-án újra megkezdte működését a chilei fővárosban. A nagykövetségi épület felújítását követően immár teljes körű szolgáltatással állunk a hozzánk forduló magyar honfitársaink és a Chilében élők rendelkezésére.

A műszaki feltételek megteremtése után a konzuli részlegen is megindult a munka, így újra lehet Santiagóban is konzuli ügyeket intézni. Oldalainkon az ügyfeleinket érintő alapvető konzuli és vízuminformációk mellett a Magyarországra és Chilébe utazni készülő látogatóink részére is hasznos tanácsokkal kívánunk szolgálni.


Nagykövetségünk honlapjának egyik fő célja, hogy tájékoztatást nyújtsunk a magyar-chilei kapcsolatok fejleményeiről, az itteni magyar vonatkozású eseményekről, hírekről, valamint a nagykövetségünk közreműködésével megvalósuló gazdasági, kulturális és társadalmi rendezvényekről.
Híreinket nyomon követhetik a Nagykövetség facebook oldalán is.


Reméljük, hogy a Nagykövetségünk honlapján meg fogja találni az Önt érdeklő információt. Amennyiben honlapunkkal kapcsolatban észrevétele van, kérjük, szíveskedjék jelezni felénk.

Tisztelettel:


Deák Miklós
nagykövet